Klantverhaal

Ondernemer in de maritieme sector uit Noord Holland (54 jaar)

Ik ben sinds 2013 klant van Client First Finance. Het verdienmodel van Client First Finance spreekt mij bijzonder aan: het zorgt voor een bijzonder kritische blik naar de vermogensbeheerders, die daardoor beter presteren. En daar profiteer ik van als belegger. Het is mij ook duidelijk dat door het grote volume dat door hen beheerd wordt, er voor mij veel meer inkoopkracht wordt gerealiseerd. Ik krijg van Client First Finance elk kwartaal een beknopte rapportage en die spreken we door. Helder en duidelijk; zo houd ik overzicht! En heb ik steeds in beeld of mijn vermogensbeheer voldoet aan mijn eisen. De mensen van Client First Finance beschikken echt over de juiste deskundigheid, een hele zorg minder: kan ik me bezighouden met mijn eigen onderneming.

Klantverhaal

Bestuurslid van een stichting voor microfinance en ontwikkelingshulp in Sri Lanka (Midden Nederland)

Binnen ons bestuur heeft niet iedereen beleggingskennis op hetzelfde niveau. Maar het bestuur moet wel samen besluiten nemen. Governance is daarbij heel belangrijk. We krijgen van Client First Finance onafhankelijke en deskundige analyses. Zo weten alle bestuursleden wat er speelt. En beschikt iedereen over de juiste argumenten om een besluit op te baseren. Kortgeleden hebben we bijvoorbeeld besloten te gaan investeren in Private Equity, op basis van een analyse en voorbereiding van Client First Finance. Onderbouwing en onafhankelijkheid is een must in dit soort besturen. En de vermogenspositie en het risicobeheer van het fonds varen er wel bij!

Klantverhaal

Oud-ondernemer in de amusementsindustrie, Utrecht (68 jaar) 

Met je vermogen loop je al snel meer risico dan je denkt. Het beleggen in beleggingsfondsen en huisfondsen van banken lijkt leuk. Maar het is duur en het risico is moeilijk in te schatten vanaf de buitenkant. Beleggen is niet echt mijn vak.  Na de pitch kwamen er twee vermogensbeheerders uit de bus met een goed voorstel.  Nu heb ik alle doelen op dit gebied op een rij en Client First Finance bewaakt dit voor me. Ik blijf trouwens zelf de baas: Client First Finance kan niet voor me beleggen. Ze analyseren en controleren en nemen me veel administratieve zorg uit handen. Als het nodig is bellen we. Via het gekoppelde e-mail adres zie ik alle correspondentie.  Elk kwartaal een overzicht en dan bespreken we persoonlijk hoe het gaat en wat we bij moeten stellen.

Client First Finance, uw betrouwbare navigator

Het team van Client First Finance gaat de uitdaging graag aan!