Het verhaal van Client First Finance

Client First Finance is gestart in 2009, mede gesteund door (oud)ondernemers in Amsterdam en omgeving. Het belangrijkste motief was de onvrede over het gebrek aan klantgericht handelen door banken en vermogensbeheerders. Deze ondernemers waren ervan overtuigd dat binnen de financiële industrie wel degelijk mensen, producten en oplossingen bestaan die meerwaarde leveren.

Client First Finance

Maak kennis met onze mensen

Client First Finance staat bekend om haar oprechte betrokkenheid bij de financiële vraagstukken van ondernemende klanten. Klanten waarderen onze uitgebreide kennis, goede relaties met financiële dienstverleners en ons scherpe oog voor de specifieke expertise in de markt.

Toezicht en kwaliteit van onze dienstverlening

De afgelopen tien jaar zijn de eisen voor financiële dienstverleners behoorlijk aangescherpt. Veel klanten begrepen immers niet meer wat ze kochten en veel dienstverleners konden niet uitleggen wat ze verkochten. Niet alleen de vakinhoudelijke kennis en kunde moet up to date zijn. Ook de integriteitseisen zijn hoog. De zorgplicht voor de klant dient uitgangspunt voor het handelen te zijn.

Client First Finance voldoet aan alle wettelijke verplichtingen en eisen. Client First Finance is aangesloten bij het Klachten Instituut Financiële Dienstverlening (KIFID).

Daarnaast zijn de medewerkers op persoonlijke titel lid van instituten die borg staan voor de kwaliteit van de dienstverlening. Zoals het Dutch Security Institute (DSI), Chartered Financial Analists Association (CFA), Certified Alternative Investment Analists (CAIA), Certificate Investment Performance Measurement Association (CIPM).

Client First Finance, uw betrouwbare navigator

Het team van Client First Finance gaat de uitdaging graag aan!