Ons verhaal

Client First Finance is gestart in 2009, mede gesteund door (oud)ondernemers in Amsterdam en omgeving. Het belangrijkste motief was de onvrede over het gebrek aan klantgericht handelen door banken en vermogensbeheerders. Deze ondernemers waren ervan overtuigd dat binnen de financiële industrie wel degelijk mensen, producten en oplossingen bestaan die meerwaarde leveren. En dat je met je vermogen ondernemend kunt zijn.

 

Statistieken

 

Deze groep (oud)ondernemers zag in dat een wederzijds profijtelijke relatie met vermogensbeheerders niet van de grond kwam doordat het bij hen zelf ontbrak aan beleggingskennis. Ook hadden zij onvoldoende belangstelling en tijd om zich intensief met beleggen bezig te houden. En ze merkten dat je als individuele klant onvoldoende inkoopkracht hebt.

Dit was en is nog steeds de bestaansgrond van Client First Finance. Inmiddels hebben circa 100 ondernemersfamilies en 10 vermogensfondsen de weg naar ons gevonden. We beschikken over een eigen analistenteam en vier kantoren in Nederland. Sinds april 2018 zijn wij na 10 jaar Waterland gevestigd in het station van Bloemendaal.

 

Het vermogen van onze klanten bedraagt samen ongeveer € 4 miljard.

 

Met zoveel (oud)ondernemers in de boeken blijven onze klanten een rol spelen in de ontwikkeling van het bedrijf. Want het kan altijd beter en we zijn nooit uitgeleerd.