Vermogensregie voor ondernemers

Client First Finance houdt van ondernemers. En onze mentaliteit past bij u. Nuchter en zonder opsmuk. Ondernemend en informeel. Kritisch, maar vanuit vertrouwen. Waar nodig zijn we eigenwijs, maar dat spreekt u aan. Waarbij we groot respect hebben voor het door u opgebouwde vermogen, waar hard voor is gewerkt.

Hoe werkt Client First Finance?

Client First Finance helpt u met het bepalen van de eisen die u aan vermogenbeheer stelt. En selecteert op basis hiervan de best passende vermogensbeheerders. Zij presenteren hun voorstellen in een korte pitch. Dankzij de analyse, deskundigheid en voorbereiding van Client First Finance kunt u de voorstellen goed vergelijken en ook begrijpen.

U maakt de keuze, Client First Finance zorgt voor al het papierwerk. Vervolgens worden rendement, kosten en risico’s van uw vermogen nauwlettend gevolgd. Elk jaar wordt de balans opgemaakt en het resulaat afgezet tegen de markt. Alleen bij outperformance krijgt Client First Finance betaald.

No cure no pay.

Hoe werkt CFF?

In control over mijn vermogen, maar ook genieten van mijn vrije tijd.

Ik rij graag rally en die reis naar Zuid-Amerika wil ik nu echt maken. Ik heb het nog druk met mijn commissariaat. Ze hebben me laatst ook gevraagd voor een bestuursfunctie bij een goede doelen-stichting. Daar heb ik nu de tijd voor. Ik wil genieten van mijn vermogen, maar tegelijk ook zorgen dat het groeit. Het moet in stand blijven voor mijn kinderen. En ik wil er geen gedoe mee. De zorg ervoor wil ik wel uit handen geven, maar alleen aan een partij die dezelfde belangen heeft als ik. Onafhankelijk en deskundig. Die namens mij de aanbieders aanstuurt en in de gaten houdt. Zodat ik in control ben en blijf. Ik blijf tenslotte ondernemer.

Meer referenties

Client First Finance, uw betrouwbare navigator

Het team van Client First Finance gaat de uitdaging graag aan!